The View 4 Frederick Street Balcony

A renovation of an existing deck that has been transformed into a glass-enclosed flexible indoor/ outdoor space with a view of the surrounding beaches below.


With a view many would only dream of, and a shaded east-facing deck to view it from, the clients asked how they could turn the space into a year-round usable area whilst maintaining the view. The beautiful design enables the owners to have a flexible outdoor space that enlarges the usable living areas while enjoying the views to the surrounding beaches and the national park year round.

Decrolux provided the lighting design, and fittings for this project.

Project Details

Architect Starbox Architecture
Builder Beardwood Constructions
Project Completed 2019
Total Floor Area 100m²
Download Project PDF

We guarantee our products with a 5 year warranty
Giving you peace of mind

Decrolux Product Profile 2018 Email Us